Heldur Meister sai rinda Valgeristi medali

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Prii

20. veebruaril andis Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili Türi üksikkompanii pealikule nooremleitnant Heldur Meistrile Kaitseliidu Valgeristi ll klassi medali.

Alates 2004. aastast juhib Heldur Meister kompaniipealikuna Türi üksikkompaniid, ta on kaasa rääkinud maleva juhatuse liikmena Järva maleva arengut puudutavates küsimustes. Heldur Meister on oma kompaniipealiku ametiaja jooksul korraldanud  Noorte Kotkaste tegevust Kaitseliidu Türi üksikkompanii vastutusalas. 

Samuti peab Meister oluliseks noorteorganisatsioonide kaasamist üksikkompanii ettevõtmistesse, nagu isamaalikud üritused, lipupäevad, patrullvõistlus, malevkonna aastapäeva tähistamine, üksikkompanii allüksuste pealike õppepäevad. Tema juhitava üksikkompanii tegevliikmed on agarad Noorte Kotkaste Järva maleva ürituste korraldajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles