Kirnas valmistatakse heeringast trühvliampse

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirna perenaised uudistasid üheskoos, kuidas eksootiliste maitsetega roogade valmistamine käib.
Kirna perenaised uudistasid üheskoos, kuidas eksootiliste maitsetega roogade valmistamine käib. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pühapäeval, 2. aprillil on hakkajad perenaised oodatud Kirna seltsimajja, kus toimub koolitussarja "Perenaiselt perenaisele" teine kokkusaamine.

Külla tuleb Wabakohviku kokk Kristine Saar, kelle näpunäidete järgi õpitakse valmistama heeringatrühvleid, peedi-pähkli suupisteid, piparmündi- ja porganditrühvleid ning chai teejooki. Koolitusel osalemise tasu on 5 eurot ning enda osalemissoovist tuleb teada anda hiljemalt 31. märtsi õhtuks telefonil 5 66 77 413 või meili teel: liia.randmaa@gmail.com.

Eelmisel korral said perenaised Kirnas kokku veebruarikuus, MTÜ Kirna Kolmik eestvedamisel korraldatud koolituse teema oli siis eksootiline köök ning valmisid suupisteid kikerhernestest, indiapärane läätse-tomatisupp ja hernepesto mündiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles