Homme võtavad Noorel Meistril mõõtu sajad kutseõppurid

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Kahe päeva jooksul astuvad kutsemeistrivõistlustel võistlustulle ligi 400 kutseõppurit. Parima viimistleja, plaatija, müürsepa, logisiku, IT ja puhastusteeninduse spetsialisti selgitamisel löövad kaasa ka Järvamaa kutsehariduskeskuse õppurid. Kokku selguvad Eesti parimad 31 erialal.

Järvamaa kutsehariduskeskuse arenguspetsialist Valev Väljaotsa sõnutsi sõidavad nad 4.-5. mail Eesti Näituste messikeskuses toimuvale kutsemeistrivõistlustele esmakordselt kohe suure bussiga. „Seekord tõesti nii on! Ei tea kas oskuste aasta mõjul, aga jah, et kõik ära mahuks, tellisime sõiduks Tallinna üle 40 liikmelisele seltskonnale lausa suure bussi,” lausus ta.

Varasematel aastatel on kooli õpilased kutsemeistrivõistlustelt saavutanud mitmeid esikolmiku kohti. Väljaots usub, et tänavunegi ettevalmistustöö on õpetajatel sujunud sedavõrd hästi, et tasub loota häid tulemusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles