Suve avapidu Türil: politseinikud tabasid napsitanud alaealise, kes polnudki alaealine

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustreeriv.
Politsei. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile õhtul toimus Türi lauluväljakul Kesk-Eesti suve suur avapidu. ​Esinejate nimekiri oli muljetavaldav. Esinesid näiteks Terminaator, Patune Pool ja Shanon. Pidu lõppes öödiskoga.

 

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Maria Gonjak tunnistas, et eile õhtul alanud suvealguse pidu Türil politsei jaoks tööd juurde ei pakkunud.

"Peolt laekus üks väljakutse, kui ürituse turvatöötajad soovisid politseile üle anda alkoholi tarvitanud alaealise, kuid patrulli kohapeale saabudes selgus, et tegemist siiski ei ole alaealisega," täpsustas ta.

"Muid vahejuhtumeid, mis politsei sekkumist oleks nõudnud, üritusel ei esinenud ja selle üle on ainult hea meel. Mõneti võib selles heas mõttes "süüdi" olla ka võrdlemisi jahe ilm, sest politsei kogemus näitab, et suurüritustel kiputakse näiteks alkoholiga liialdama siis, kui ilmad on muutunud soojemaks. Ja teatatavasti on alkoholi liigtarvitamine enamasti põhjuseks, miks tekkinud konfliktid võimenduvad sedavõrd, et politseipoolset sekkumist oleks tarvis."

Ka sel õhtul ja öö tööl olnud rannavalvurid kinnitasid, et pidu kulges üldjoontes rahulikult. "Leidusid siiski mõned peolised, kes arvasid, et oleks hea mõte pimedas napsise peaga ujuma minna," tõid nad välja. "Loomulikult me neid vette ei lasknud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles