Järvamaa orienteerujad tegid medaliväärseid jookse sprindiradadel

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hõbemedalile tulnud JOKA sprinditeate võistkond (vasakult) Evely Kaasiku, Ilmar Udam, Mehis Muru, Sigrid Ruul.
Hõbemedalile tulnud JOKA sprinditeate võistkond (vasakult) Evely Kaasiku, Ilmar Udam, Mehis Muru, Sigrid Ruul. Foto: Erakogu

Eesti meistrivõistlused orienteerumissprindis ja sprinditeates toimusid Loksal. Riigi haldusreformi käigus palju kõneainet tekitanud linnake oli orienteerumissprindiks põnev ja sealjuures Järvamaa orienteerujaile väga tulemuslik võistluspaik.

Orienteerumisklubi JOKA esindaja Paul Poopuu ütles, et sprindis olid nende suurimad lootused seotud Evely Kaasikuga, kellel oli kaitsta mullune kuldmedalivõit. «Stardis oli kogu Eesti paremik, eesotsas Annika Rihmaga OK Põlva Kobrasest, kellele Evely juulikuu lõpus Maailma mängudel alla jäi,» kommenteeris ta.

Seekord jooksis Kaasiku kindlalt ja kiirelt ning saavutas 2,5kilomeetrisel ja 21 kontrollpunktiga rajal ülekaaluka võidu, edestades 24 naise konkurentsis järgnevaid enam kui poole minutiga. Sigrid Ruul tegi samuti hea jooksu ja lõpetas seitsmenda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles