Jõulukinke ootab 35 puudustkannatavat last

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima poeketi logo..
Maxima poeketi logo.. Foto: Peeter Kümmel / Sakala.

Kuu algul välja kuulutatud heategevusprojekti Inglipuu andmetel vajavad Järvamaal kingitusi veel 35 keerulistes oludes kasvavat last, kelle soovid on väljas Paide ja Türi Maxima kaupluses.

Inglipuu projekti koordinaatori Ty Lehtmäe selgitusel ootab üle Eesti kingituseta veel ligi 800 puudustkannatavat last.

«Loodame, et jõulude ja uue aasta eelsel ning vahelisel ajal, mil inimesed teevad jõuluoste ja kingitusi oma lähedastele, jätkub inimestel südameheadust teha rõõmu ka keerulistes oludes kasvavatele lastele,» ütles ta.

Kingitusi oodatakse 1. jaanuarini kõigis suuremates Maxima kauplustes üle Eesti. Järvamaal saab laste kingisoove täita Paide ja Türi Maxima kaupluses.

Inglipuu on omalaadne jõulupuu, millel rippuvatele kaunistustele on kirjutatud abi vajavate laste nimed ja mõnel pool ka kingisoovid.

Poekülastajad saavad võtta kuuselt ingleid ja teha seal kirjas olevatele lastele kas ostetud või isemeisterdatud kingitusi. Igas poes ripuvad Inglipuul just selle piirkonna abi vajavate laste nimed.

Heategevusprojekti Inglipuu korraldab Maxima Eesti koos kohalike omavalitsustega neljandat aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles