Ambla ja Järva-Jaani lõid sihtasutuse Piibe Koolid

Merili Nikkolo
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aravete keskkool.
Aravete keskkool. Foto: René Viljat

Sel kuul võtsid Ambla ja Järva-Jaani volikogu vastu otsuse luua sihtasutus Piibe Koolid, mille eesmärk on parendada üld-, huvi- ja vabahariduse omandamist Järva-Jaani ja Ambla valdade ning teiste omavalitsuste elanikele lähtuvalt riiklikust õppekavast ja elanike vajadustest.
Samal ajal tühistatakse otsus, millega otsustati luua sihtasutus Järva Maagümnaasium.

Ambla vallavanem Rait Pihelgas ja Järva-Jaani vallavanem Arto Saar andsid teada, et eelmise aasta juunis otsustasid Ambla ning Järva-Jaani volikogud koostöös Koeru vallaga asutada sihtasutuse Järva Maagümnaasium, eesmärgiga arendada kolme omavalitsuse vahel haridusalast koostööd. Ametliku asutamise otsuse võtsid vastu Ambla ja Järva-Jaani volikogud ning Koeru pidi seda tegema augustis 2012. Koeru vald pole aga vallavanemate sõnul senini aktiivset huvi tundnud ühise sihtasutuse loomiseks ning pole teinud ka vastavat otsust. Lähtuvalt sellest otsustasid Ambla ja Järva-Jaani vald jätkata koostööd hariduse valdkonnas kahekesi ning luua sihtasutuse Piibe Koolid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles