Tänavakorvpallisari alustas hooaega

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakorvpall.
Tänavakorvpall. Foto: Kristo Kivisoo

Eelmisel pühapäeval oli Järvamaa keskraamatukogu välisväljakutel korvpalliklubi Seitse tänavakorvpallisarja «Paide suvi 2009» esimene osavõistlus, mis tõi kohale 61 korvpallihuvilist.

Korvpalliklubi Seitse tegevdirektori Janek Jõesaare hinnangul õnnestus osavõistlus igati. «Enne mängude algust vahetati ka välisväljakute vanad korvpallilauad ja -rõngad uute vastu,» lisas ta.


Neidude klass oli esindatud viie võistkonnaga, võitsid Plixid (pildil mustas) koosseisus Liis Metsatalu, Birgit Tasso, Anni Männil, Jana Raude.


Poiste võistkondi oli kaks. Jõesaar sõnas, et parim selgus kahe mängu kokkuvõttes ja selleks osutus SCH 55 koosseisus Sander Viilup, Gerhard Markus Trumm ja Kerhard Talviste.


Meesteklassis tegi kaasa 11 võistkonda, kes alustasid mänge kahes alarühmas. «Pika ja põneva turniiri võitjaks tuli meeskond Rohlin, kus mängisid Taavi Kuusik, Henrik Rooba, Ülar Kaldasaun ja Ott Koobas,» sõnas Jõesaar.


Laste viskevõistluse võitsid Sander Viilup ja Gerhard Markus Trumm 17 punktiga. Meeste viskevõistluse parimad olid 34 punktiga Taavi Kuusik ja Ott Koobas. Laste jooksuvõistluse võitis Kerhard Talviste. Tänavakorvpallisarja «Paide suvi 2009» järgmine osavõistlus on Järvamaa keskraamatukogu välisväljakutel 28. juunil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles