Raskes avariis lörtsisel Tartu maanteel said vigastada kuus inimest

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg

Täna kell 15.46 juhtus Tallinna-Tartu maanteel Imaverest mõni kilomeeter Tallinna poole avarii, kus osales kolm autot ja vigastada sai kuus inimest.

Esialgsetel andmetel põhjustas avarii Tartu poolt tulnud sõiduauto Nissan, mis hakkas lörtsisel teel vibama ja kaldus vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku maastikuautoga Opel.

Saadud löögist paiskus Opel kraavi ja Nissan sõitis veoautole otsa. Veoautojuht ütles, et kuna avarii juhtus sirgel teelõigul, siis nägi ta, kuidas Nissan hakkas vibama ja põrkas kokku tema ees sõitnud Opeliga. «Keerasin ise niipalju kõrvale, et saaks mööda, kuid ei läinud õnneks.»

Äkilisest pidurdusest ja pööramisest libises veoauto haagis kraavi. Esialgsetel andmetel oli kahes sõiduautos kuus inimest, kellest kolm said raskemalt vigastada. Haiged viidi Tartusse, Viljandi ja Paidesse haiglasse.

Veoautojuhi sõnul oli Nissanis kolm noort neiut. Opelil oli all talvekummid, kuid avarii põhjustanud Nissanil olid suvekummid. Veel tund aega pärast avarii juhtumist, olid teeolud maanteel kehvad, kuid seejärel oli sündmuskohal näha ka teehooldusmaisinaid.

Liiklus oli maanteel avariipaigas häiritud. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles