Lõuna-Eestis kõndis ringi poolpaljas paidelane

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile hommikul teavitati politseid, et Võnnu vallas Kurista külas mööda Räpina maanteed kõnnib poolalasti meesterahvas. Lõuna politseiprefektuuri kommunikatsioonibüroo juhtivspetsialist Kristina Kostina andis teada, et juhtimiskeskus saatis kohale politseiniku, kes avastas paljasjalgse T-särgi ja aluspükste väel keskealise meesterahva.

Politseiniku pärimise peale selgitas mees, et on pärit Paidest ega tea, kuidas Võnnu valda sattus. Ta ei osanud ka öelda, kuhu rõivad ja jalanõud kadusid.

Politseinik korraldas lähedal elavate külaelanike abiga mehele soojad rõivad selga ja saapad jalga, ostis talle süüa ja juua. Samuti võtsid korrakaitsja mehe sugulasega ühendust ja leppisid kokku, et aitavad tal Paidesse jõuda. Nad viisidki mehe bussijaama ja ostsid talle bussipileti. Sugulased tänasid politseinikku ja hüvitasid kõik kulutused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles