Paide linnapea usub kinnisvaramüügi õnnestumisse

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Pärnu 58
Paide Pärnu 58 Foto: Tiit Reinberg

Paide linnapea Kersti Sarapuu kinnitas, et hoolimata opositsiooni jutust, et linn on suures rahahädas ja lähiajal on oodata linnaeelarves kärpeid, pole olukord nii hull.

Sarapuu kinnitas, et linna rahaseisu ta ei varja ega ürita seda ka ilustada. «Loomulikult on kogu riigis käes rasked ajad, kuid mingeid uusi halbu uudiseid pole praegu Paides tulemas,» lausus ta. «Linna pimedamaks ei tehta ning kõik lasteiad ja koolid tegutsevad edasi.»

Sarapuu tunnistas, et linnaeelarvesse on kavas raha teenida kinnisvara müügist, mis seni on ebaõnnestunud.
Samas oli Sarapuu optimistlik, et novembris paneb volikogu kinnisvara uuesti müüki ja kaubaks läheb nii kesklinna kinnistu, kus asuvad Kuma foto ja Alemposi pubi, kui ka Pärnu 58 maja, kus asub ka Paide vallavalitsus.

Sarapuu kinnitas, et kahe kinnistu vastu on huvi suurenenud, mistõttu lähevad nad uuesti müüki sama hinnaga nagu viimasel ebaõnnestunud enampakkumisel.
Kinnistut Kesklinna 8/Vee 4 on linn müünud juba üle kahe aasta, mille jooksul on alghind kukkunud 6 miljonilt kroonilt 1,7 miljonile kroonile. Pärnu 58 alghind on 2,5 miljonit krooni. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles