Volikokku pürgijad lasid nännivaramud valla

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul Paide kesklinnas jalutajad said tasuta kõhu täis, suu magusaks ja hulga pastakaid ning muud nänni tasku pista.

Keskerakond oli oma reklaamtelgi püsti pannud K-Keskuse ees. Pannkooke küpsetasid seal Kersti Sarapuu ja Elena Sapp. Peeter Saldre pakkus möödujatele kohvi.

Keskerakondlased suhtlevad valijatega sedasi juba kolmandat laupäeva. Sappi selgitusel pakutakse mõne tunniga inimestele üle saja pannkoogi ja kümme liitrit kohvi.

Reformierakond oli oma kollase telgi püsti pannud Selveri ette. Nende linnapeakandidaat Janno Lehemets kinnitas möödujatele, et kui nemad võimule pääsevad, siis kerkib sinna järgmisel suvel korralik turuplats.

Reformierakonna telgis pakuti valijatele kommi, pastakaid, helkureid ja kondoome.

Samal ajal kui keskerakondlased ja «oravad» valijatega tegelesid, olid sotsid kultuurikeskuse parklas hädas oma telgi püstitamisega, sest millegipärast oli kilest katus vajalikust kaks korda suurem.

Sotsid üllatasid valijaid piparkookidega ning kõhutäiteks pakuti ka kringlit.

Kõik kolm erakonda lubasid, et kuni valimisteni panevad nad igal laupäeval oma telgid püsti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles