Vibulaskjad tegid MMil võimsa debüüdi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Aas
Artur Aas Foto: Erakogu

Sel nädalal toimuval kadettide ja juunioride maailmameistrivõistlustel vibuspordis osales üheksa eestlast. Neist koguni viis olid kadettide klassis võistlevat noorsportlast, kes tegid endast 3-4 aastat vanemate laskuritega seas MMi debüüdi.

Just kolm koondise kõige nooremat liiget tegid suure positiivse üllatuse - Kristjan Puusepp, Artur Aas ja Lisell Jäätma lõpetasid MMi 9. kohal. Kõik kolm kuuluvad klubiliselt Türi vibukooli.

Kristjan Puusepa ema ütles Järvamaa infoportaalile, et noored olid kõrgete kohtade üle üliõnnelikud. «Võistlusnädal Hiinas on olnud pingeline ja närvesööv nii noortele, treenerile kui ka kodustele pöidlahoidjatele. Kõrge tulemus maailmameistrivõistlustel näitas, et noorte aastatepikkune raske treening tasus end igati ära ning andis uut motivatsiooni vibulaskmisega edasi tegeleda ning püüelda veel kõrgemate sihtide poole».

Maailmameistrivõistlustel Hiinas osalesid noored vanuses 14-16 aastat ning osalejaid maailma 40 riigist oli kokku registreerunud üle 300. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles