Sarisüütaja tabamiseks läheb tarvis inimeste abi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei ega päästeamet ei kinnita, et Järvamaal tegutseb sarisüütaja, seda saab öelda üksnes siis, kui keegi on nendes tegudes süüdi mõistetud. Küll paluvad nad olla inimestel tavapärasest tähelepanelikum ja anda teada võõrastest, kes liiguvad tühjalt seisvate hoonete ümbruses.
Politsei ega päästeamet ei kinnita, et Järvamaal tegutseb sarisüütaja, seda saab öelda üksnes siis, kui keegi on nendes tegudes süüdi mõistetud. Küll paluvad nad olla inimestel tavapärasest tähelepanelikum ja anda teada võõrastest, kes liiguvad tühjalt seisvate hoonete ümbruses. Foto: Kaspar Pokk

Politsei ega päästeamet ei kinnita, et Järvamaal tegutseb sarisüütaja, seda saab öelda üksnes siis, kui üks inimene on nendes tegudes süüdi mõistetud. Küll paluvad nad olla inimestel tavapärasest tähelepanelikum ja anda teada võõrastest inimestest, kes liiguvad tühjalt seisvate hoonete ümbruses.

Pühapäeva öösel hävis Türi-Alliku külas tules TAC Ettevõtete heinaküün, kus langes tuleroaks 120 tonni heina ja põhku. Ettevõttel oli see tänavu kaotada juba teine hoone koos suure hulga loomasöödaga.

Pühapäeva öösel kell 1.14 said päästjad teate, et Türi vallas Türi-Alliku külas põleb heinaküün.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles