Valitsus pani Järvamaa investeeringud pingeritta

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Valitsus kinnitas tänasel istungil korralduse, mille kohaselt täiendatakse perioodi 2009-2012 kohaliku omavalitsuse investeeringutoetuste kava (KOIT kava) Järva maakonna projektidega, mille osas võib taotleda meetme “Kohalike avalike teenuste arendamine” raames struktuuritoetust.

Kavasse lisati neli Järva maakonna projekti maksimaalse toetussummaga 24 269 403 Eesti krooni. Nendeks on Mäo reisiterminali ehitamine, Järva-Jaani lasteaia Jaanilill juurdeehitus, Retla kooli arengukeskkonna parandamine ja õpilaskodu rajamine ning Imavere sotsiaalmaja ehitamine Imavere asulasse.


Samuti lisatakse kolm reservprojekti maksimaalse toetussummaga 70 128 598 Eesti krooni. Reservprojekti on võimalik toetada juhul, kui sama maakonna KOIT kavasse kuuluvate projektide elluviimisel vabaneb struktuuritoetuse vahendeid.


Järva maakonna reservprojektidena kinnitatati Koigi mõisa talli rekonstrueerimine ja ümberehitus Koigi lasteaia Kalevipoeg ruumideks ning Koigi põhikooli ruumideks, Tarbja lasteaia-algkooli hoone rekonstrueerimine ning viimasena Paide ühisgümnaasiumi rekonstrueerimine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles