Taaskasutust saadab paidelaste seas menu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endistes kodakondsus- ja migratsiooniameti Paide büroo ruumides komisjonikauplust Kaubamix pidav ettevõtja Mery Beet võtab müüki kõike peale antiikesemete, kuldehete ja mobiiltelefonide. Kõige kiiremini leiavad endale uue omaniku kodukaubad.
Endistes kodakondsus- ja migratsiooniameti Paide büroo ruumides komisjonikauplust Kaubamix pidav ettevõtja Mery Beet võtab müüki kõike peale antiikesemete, kuldehete ja mobiiltelefonide. Kõige kiiremini leiavad endale uue omaniku kodukaubad. Foto: Andrus Eesmaa/ Järva Teataja

Viimase seitsme kuuga on Paides avatud kolm komisjonikauplust. Rahul on nii need, kes saavad kasutud asjad väikese raha eest maha müüa, kui ka need, kes otsivad odavat kaupa, mida tavapoest ei leia.

Eelmise aasta lõpul avas Kure tänava tegevuskeskuses müügikoha MTÜ Mänguekspert. Juhataja Anneli Merila ütlust mööda andsid selleks tõuke tegevuskeskuse külastajad, kes ikka ja jälle avaldasid arvamust, et Paides võiks olla koht, kuhu vähese raha eest oma asju müüki tuua.


Vanad toidunõud leiavad kiiresti uue omaniku
Müügikoht täitus kaubaga ruttu. «Taaskasutus on läinud popiks, aasta tagasi veel ei väärtustatud seda ja inimesed viskasid rõivaid lihtsalt minema,» ütles Merila.
Kõige kiiremini on müügikohas uue omaniku leidnud toidunõud, muinasjuturaamatud ja mööbel. Beebide võrevoodeid on näiteks kolm inimest juba ette tellinud.


Hästi läheb ka lastekaupade komisjonipoel, mis avas uksed jaanuari lõpul Suur-Aia tänavas Bermuda ärikeskuses. «Oleme saanud äärmiselt palju positiivset tagasisidet, meid külastatakse palju, järelikult on taasringlus popp,» ütles kaupluse omanik Kairi Põllu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles