Maavanem plaanib Koeru volikoguga kohtusse minna

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeva hommikul toimunud Koeru vallavolikogu istungile tulid vallavanem Aldo Tammele toetust avaldama paarkümmend inimest.
Teisipäeva hommikul toimunud Koeru vallavolikogu istungile tulid vallavanem Aldo Tammele toetust avaldama paarkümmend inimest. Foto: Tiit Reinberg/ Järva Teataja.

Samal ajal kui Koeru poliitikud olid haaratud üksteise umbusaldamisest, potsatas nende postkasti maavanema kiri hoiatusega, et palju kõneainet pakkunud maatehing tuleb kehtetuks tunnistada, muidu annab ta asja kohtusse.

Koeru võimutüli ajal on olnud palju juttu riigimaade kasutusse andmisest, mille puhul on opositsioon süüdistanud koalitsiooni selles, et riigile kuuluvad maad lähevad koalitsioonipoliitikutega seotud Järva PM OÜ kasutusse.


Kõige rohkem pakub kõneainet 60 hektari suurune Kääri maaüksus, mille volikogu oli kaks aastat tagasi nõustunud andma Järva PM kasutada. Selle otsuse õigust on nüüd kaalunud nii haldus-, ringkonna- kui ka riigikohus.
Tänavu 21. juunil otsustas riigikohus, et Koeru volikogu peab Kääri maaüksuse kasutusvaldusse andmise kolme kuu jooksul uuesti läbi vaatama.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles