Linnameeskond muretses täiendust

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalli Eesti meistriliiga: Paide linnameeskond - Sillamäe Kalev 1-1
Jalgpalli Eesti meistriliiga: Paide linnameeskond - Sillamäe Kalev 1-1 Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnameeskond omandas Eesti meistrilt FC Floralt ründaja Martin Kase, kaitsja Johannes Kukebali ja keskväljamehe Karl Ivar Maari mängijaõigused.

22aastane Kase liitus FC Floraga 2013. aastal Tallinna Kalevist ning mängis eelmise hooaja teises pooles Viljandi Tulevikus. Eesti U-19, U-21 ja U-23 koondisi esindanud Kase resultatiivseim hooaeg oli aastal 2014, mil ta lõi Esiliigas FC Flora II eest 18 mänguga 24 väravat. Kuues hooajaeelses mängus on Martin Kase Paide eest löönud juba 5 väravat.

22aastane Kukebal tegi oma Premium liiga debüüdi 2013. aasta hooaja avamängus oma endise koduklubi Tallinna Kalevi vastu, kellega ta taasliitus sama aasta teises pooles. Kukebal on kuulunud korduvalt Eesti U-19 ja U-21 koondistesse. Eelmine hooaeg jäi äärekaitsjal sõjaväeteenistuse tõttu vahele.

22aastane Maar tegi eelmisel hooajal Viljandi Tuleviku eest kaasa 25 mängus ja lõi 2 väravat. Oma Premium liiga debüüdi sai Maar kirja 2013. aastal Paide Linnameeskonna ridades ja just FC Flora vastu. Eesti noortekoondistes on Maaril kirjas mängud nii U-16, U-19 kui U-23 tasemel.

Uuri lisa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles