Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

* Reede õhtul leidis üks lapsevanem Paide tehisjärve ääres asuvalt mänguväljakult maha puistatud žiletiterasid. Paide tehisjärve rannavalvur Rainer Keptsov rääkis, et neid hoiatati vandaalide eest ka vetelpäästjate üldkoolitusel. «Ma lootsin, et midagi sellist pole Paides võimalik, ent tuleb välja, et haigeid inimesi leidub tõesti igal pool,“ sõnas ta. 
 
* Eile hommikul Paide kultuurikeskuse parklasse kerkinud doonoritelgid kutsuvad lahkelt inimesi sisse astuma ja andma oma verd Eesti inimeste ellujäämise hüvanguks. Iga vereloovutus aitab vähemalt kolme patsienti. Seda, et Kesk-Eestis on palju tublisid ja kohusetundlikke vereloovutajad, teavad verekeskuse töötajad niigi. Küll aga suudab Järvamaa ikka ja jälle üllatada esmadoonoritega.
 
* Tallinna halduskohus ei rahuldanud bussifirma Atko kaebust Järvamaa bussiveohankele, mille võitis konkurent Gobus.
 
* Järva-Jaani gümnaasium alustab tuleval õppeaastal koostööd Rootsis Göteborgi ning Soomes Kokkola suunal. Kokku on lepitud kolmetahulises koostööraamistikus, milleks on õpilasvahetus, õpetajalt õpetajale kogemuste vahetamise võimalus ning koolisüsteemi kaasajastamine kõikides kooliastmetes.
 
* Avatud talude päevast uustulnukana osavõtjad oli meeldivalt üllatunud, teist korda osalejad teadsid, milleks tuleb valmis olla, teenekad talupäevalised pidasid aga ettevõtmist kas üheks mõnusaks oma talu tutvustamise päevaks või mõlgutasid loobumismõtteid.
 
* Eesti noortekoondis tõi Bukarestis peetud kadettide ja juunioride vibulaskmise Euroopa meistrivõistlustelt koju koguni neli medalit. Tublid noored treenivad Türil. 
 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles