Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

* Kuigi presidendivalimised riigikogus olid salajased, tegi kaks Järvamaalt Toompeale valitud saadikut oma valimissedelist isegi foto.
Kohe, kui riigikogu suures saalis olid hääled kokku loetud ja selge, et riigipea jäi valimata, postitas Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna saadik Jaak Madison Twitterisse pildi oma valimissedelist, millelt on näha, et tema häält ei saanud ükski kandidaat. 
Nagu Madison, jäädvustas salajasel hääletusel oma valikut ka Reformierakonna liige Kristjan Kõljalg. Ta saatis pärast esimest valimisvooru Järva Teatajale pildi endast valimiskabiinis koos valimissedeliga, millelt on näha, et Kõljala hääl läks Nestorile. 
 
* Kuigi enamik koole alustab õppetööd ülehomme, 1. septembril, tegi Järvamaa kutsehariduskeskus aastaga algust juba eile. Kell 10.30 alustasid aktust Paide ja Särevere õppekoht. 
Õppe- ja arendustöö üksuse juhataja Külli Marrandi soovis avakõnes edu kõigile. «Meie koolis ei ole raske, kui käia siin iga päev,» julgustas ta  uusi õppureid.
 
* Kodulähedases ettevõttes tööd leida on suur õnn, selle nimel tuleb töötajatel teha seda, mille eest makstakse, ja nii saabki masinatehase Konesko Türi-Allikule aastapäevad tagasi loodud logistikakeskus areneda Koeru ja Põltsamaa tehase kõrval tasapisi hoopis tootmisüksuseks.
 
* Järvamaa koolid tahavad ja oskavad muuta kooli kohaks, kus lastel on tore olla. Seda näitas Järvamaa arenduskeskuse korraldatud edulugude konkurss ja kinnitasid neis osalenud noored.
 
* Laupäeval sõideti Türi külje all Kihli motokrossirajal Korvikunnide karikasarja eelviimast etappi, kus motosportlased pidid hakkama saama üliraske raja, tugeva tuule ja tolmuga.
 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles