Gasellihüppe tegi seitse Järvamaa ettevõtet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asko Osula juhitav Goldline Group kasvatas vaid eestisisese transpordi arvelt kahe aastaga käivet üle 50%. Stabiilse kasvu taga on Osula sõnul suured lepingulised tööd, uusimaks lepingupartneriks on Paldiski Põhjasadam.
Asko Osula juhitav Goldline Group kasvatas vaid eestisisese transpordi arvelt kahe aastaga käivet üle 50%. Stabiilse kasvu taga on Osula sõnul suured lepingulised tööd, uusimaks lepingupartneriks on Paldiski Põhjasadam. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Äripäeva koostatud kiiresti arenevate ettevõtete edetabelisse mahtus tänavu seitse Järvamaa ettevõtet. Kõige pikema hüppe aitasid teha ehitustööd Narvas ja veod Eesti maanteedel.

Esimese Järvamaa ettevõttena mahtus tänavu 259 firmast koosneva Äripäeva Gaselli TOPi Paides registreeritud ehitusettevõte Murtnec Grupp.

Murtnec Grupp alustas tegevust 2006. aasta kevadel, enne seda oli asutaja Olev Lehtsaar ehitajana tööl Soome ehitusettevõttes KTC Group.
Nüüd on endisest tööandjast saanud koostööpartner, kes varustab peatöövõtjana tööga ka Murtnec Grupi üheksat eestlasest ehitajat.


Tänavuse Gaselli TOPi esisajasse mahtus veel üks Paide ettevõte – peamiselt siseriiklikke vedusid tegev Goldline Group on Eesti kiireimini arenenud ettevõtete seas 86. kohal. Ettevõtte müügitulu oli 2009. aastal 17,6 mln ja kasum enne makse 2,2 mln krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles