Hindajaile meeldis koerulaste tobuke Tamara

Merili Nikkolo
, «Järva Teataja»
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peremees (Johann Kull) tuleb koju ja vaatab, et rumal Tamara (Triin Aasa) pole hakkama saanud supikeetmisega ja on kogu jahukoti potti pistnud.
Peremees (Johann Kull) tuleb koju ja vaatab, et rumal Tamara (Triin Aasa) pole hakkama saanud supikeetmisega ja on kogu jahukoti potti pistnud. Foto: Kirsika Ilmjärv

Esmaspäeval oli Lääne-Virumaal X mõisakoolide teatrifestival, kus Koeru keskkooli lavastuse «Tobuke Tamara» kostüümid ja noored näitlejad pälvisid kiidusõnu.

Koeru keskkooli õpilased mängisid Vohnja lasteaed-algkooli laval maha vene muinasjutu «Tobuke Ivan» ainetel lavastatud loo. Nende peategelane on rumal tüdruk Tamara, kellel peremees ja -naine paluvad valvata lapsi ning süüa teha. Sellega ei saa Tamara just hästi hakkama.
 

MÕISAKOOLIDE TEATRIFESTIVAL

Mõisakoolide X teatrifestivalil sai parima naisnäitleja tiitli Koeru õpilane Triin Aasa (Tamara), trupi parimaks näitlejaks sai Johann Kull (peremees).
Koeru keskkool pälvis parima kostüümide preemia.
Järgmise festivali korraldab loosi tahtel Koeru keskkool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles