Türile tulevad ravitsejad

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Ilunädala raames peab neljapäeval Türi kultuurikeskuses loengu ravitseja Guido, keda teadjamad iseloomustavad teravate ütlemistega ja kui röntgenipilguga meest ning edaspidi ka nõid Nastja ja samaan Anu.

Kevadpealinnas Türil toimuva ilunädala raames soovitas telesaatest tuttav samaan Anu esinema kutsuda ka ravitseja Guido. Samaan Anu ütles, et haigusjuhtumid, millest tema enam jagu ei saa, saadab temagi Guidole, keda ta peab kui jalgadel röntgeniks. "Tunnen Guidot juba aastaid ja tema juttu tasub kuulama minna kõigil. Ta ei anna otseseid vastuseid, kuid paneb kindlasti mõtlema ja siis tulevad kuulajatele vastused juba nende endi seest," selgitas ta.

Oma nime mitteavaldada palunud naine kinnitas Järva Teatajale, et imet Guidolt oodata ei tasu. „Sõrmenipsuga ta terveks ei tee, kuid annab juhtnööre, kuidas tervisliku ja eestimaise toiduga on endal võimalik jagu saada kõikidest haigustest,” kõneles ta. Ravitseja Guido on nii 60-70 aastates mees, kes naise sõnutsi on sedavõrd teravate ütlemistega, et mõni  õrnahingelisem ei pruugi tema otsekohesust väljagi kannatada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles