Suured pered on laupäeval oodatud loomaaeda

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta Suurpere 2016 konkursi võitja, seitsmelapseline perekond Aan Tartumaalt.
Aasta Suurpere 2016 konkursi võitja, seitsmelapseline perekond Aan Tartumaalt. Foto: MTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liit

Eesti lasterikaste perede liit andis teada, et sel laupäeval toimub Tallinna loomaaias tavaks saanud suurperepäev, kuhu on oodatud ka Järvamaa suured pered.

Et kõik saaks päevakavas osaleda ja pika päeva kestel ka kehakinnitust, on kindlasti vajalik eelnev kirjapanek lasterikaste perede liidu infomeili või telefoni kaudu.

Loomaaia väravad avatakse kell 11 ja siseneda tuleb peredel Lääneväravast (Ehitajate tee 150). Peresid võtavad seal vastu vabatahtlikud, kes nimekirja alusel väljastavad käepaelad ja toidutalongid. Auto saab jätta samas asuvasse parklasse.

Perepäev kestab kella 17ni õhtul ning pika päeva sisse jagub hulganisti tegevusi nii suurtele kui väikestele. Perepäeval astub üles ka mullune aasta suurpere, kes räägivad kuidas neil on aasta möödunud ning ühtlasi kuulutatakse välja ka aasta suurpere 2017.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles