Järvamaa noorimad jalgpallurid pidasid pallilahinguid

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide gümnaasiumi staadionil toimunud Eesti jalgpalli-meistrivõistluste osavõistlusel U9 vanuseklassile said kolm Järvamaa noorte võistkonda panna oma võimed proovile.

Turniiri korraldanud FC Paide treener Veiko Kurim ütles, et Järvamaalt osaleb U9 Lääne regiooni B tugevusrühmas neli võistkonda: FC Paide, Paide linnameeskond ning Paide linnameeskonna Koeru ja Türi esindused. "Paide turniirilt jäi kõrvale seekord vaid Türi võistkond, ülejäänud kolmel oli hea võimalus omavahel mõõtu võtta," märkis ta. Lisaks kolmele Paide võistkonnale osalesid turniiril JK Pärnu II võistkond ning Pärnu JK Vaprus Kollane.

Kurim selgitas, et hea tava kohaselt nii noorte mängudes võitjaid ei selgitata, sest selles vanuses on olulisim mängurõõm. Seetõttu ei arvestatud ka sel võistlusel võite ja kaotusi ega pandud võistkondi paremuse järgi ritta. "U9 vanuseklasssis võistlevad kaheksa-aastased ja nooremad, kellest mõned on trennis käinud alles aasta, mõned aga juba kolm-neli aastat," täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles