Kodutütred tähistavad 86. aastapäeva

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliidu Pärnumaa maleva kodutütred ja noorkotkad tähistasid vormikandmispäeva rongkäiguga linnatänavail ja flashmobiga Martensi väljakul.
Kaitseliidu Pärnumaa maleva kodutütred ja noorkotkad tähistasid vormikandmispäeva rongkäiguga linnatänavail ja flashmobiga Martensi väljakul. Foto: Urmas Luik

Homme, 20. jaanuaril tähistavad kodutütred oma organisatsiooni 86. aastapäeva Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses piduliku aastapäevaaktusega, kuhu on kutsutud kõik kodutütarde juhid ning kohalikud toetajad.

 

Aktusel tunnustatakse möödunud aastal enim silma paistnud noortejuhte. Kodutütred esinevad kandlemängu ja lauluga ning etendavad näidendi.

Kodutütarde sünnipäeva tähistatakse ka Järvamaal. Täna õhtul kl 17.30 Türi kultuurikeskuses võtavad Järva kodutütred 2017. aasta kokku, võtavad vastu uued liikmed, tunnustavad tublimaid ja annavad üle erialamänrgid. Piduõhtult ei puudu ka tort.

Kodutütred on 19. jaanuaril 1932. aastal loodud tütarlaste isamaaline skautlik Kaitseliidu noorteorganisatsioon, millel on oma põhikiri ja sisekord. Kodutütardeks on 7-18 aastased tütarlapsed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles