Koeru kooli juhi otsingud jätkuvad kevadel

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpime professionaalidelt 2018 Koeru koolis
Õpime professionaalidelt 2018 Koeru koolis Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja
  • Kool on nüüdseks juba ligi neli kuud olnud direktorita

Eelmise aasta detsembris kuulutas Järva vallavalitsus välja konkursi Koeru keskkooli direktori koha täitmiseks. Konkursi tulemusel aga jäi uus juht koolile siis leidmata.

Abivallavanem Tiina Oraste ütles aasta alguses Järva Teatajale, et tähtajaks, 2. jaanuariks laekus kuus avaldust. «Komisjon valis esitatud dokumentide põhjal neist välja ühe. Pidasime temaga läbirääkimisi, ta võttis pika mõtlemisaja, kuid loobus siiski,» lausus Oraste.

Seega on kool nüüdseks juba ligi neli kuud olnud direktorita, sest alles läinud aasta augustis Koeru keskkooli juhtima asunud Pille Alonov lahkus ametis detsembri keskel.

Oraste sõnas toona veel, et selline olukord, mil kool on pikemat aega direktorita, teeb muret, mistõttu on ka vallavalitsus juhikandidaate otsinud ja nendega rääkinud. Lisaks lubas ta, et uus konkurss kuulutatakse välja lähipäevil. Siiani pole aga uut konkurssi välja kuulutatud. Järva valla vallavanem Rait Pihelgas ütles aga käesoleval nädalal, et vald on otsustanud, et mõttekam on konkurss välja kuulutada kevadel. Kuni uue koolijuhi leidmiseni täidab direktori kohuseid kooli sekretär Marika Nagla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles