Orienteerujad avasid Järvamaal hooaja Öökulli lennuga

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Südamepäeval toimus Rakvere Rohuaia lasteaias orienteerumine.
Südamepäeval toimus Rakvere Rohuaia lasteaias orienteerumine. Foto: Margit Pelli

Tavapäraselt avasid Järvamaa orienteerujad oma suvise hooaja pimeduses toimuva seiklusliku orienteerumisvõistlusega „Öökulli lend 2018“. 

Teisipäeval Väätsal tulede valgel toimunud orienteerumisjooksul osales 49 huvilist. Võimalus oli proovida oma võimeid kahel erineval rajal. Tublimateks ja kiiremateks öises orienteerumises olid pikemal rajal Kaarel Kallas, kes läbis 2,75 km ja 18 kontrollpunktiga raja ajaga 15.52. Järgneisd Priit Poopuu 17.23 ja Tiit Poopuu 18.03. Lühemal 2,18 km ja 15 kontrollpunktiga rajal võidutses Mariliis Aren ajaga 15.46. Talle järgnesid Joosep Ainjärv 17.23 ja Väätsa noormeeste võistkond Kevin, Henri ja Sander ajaga 19.07.

42. Järvamaa orienteerumisteisipäevakute hooaeg saab alguse järgmisel teisipäeval, 17. aprillil ja avaetapp toimub Türil Tolli metsa kaardil (startdipaik Türi ühisgümnaasiumi juures). Samas toimuvate Järvamaa valikorienteerumise meistrivõistluste start on kell 18.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles