Korvpallihooaeg lõppes välkturniiriga

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Viking Window ja Tartu Kalev/Estiko esiliiga pronksimäng.
Paide Viking Window ja Tartu Kalev/Estiko esiliiga pronksimäng. Foto: Anne Põder

Paide E-Piima spordihallis peetud korvpalli välkturniiri võitis Paide Viking Window esindus. 

 

Tavapäraselt on välkturniir see võistlus, mis lõpetab korvpallurite sisehooaja. Selle ajaks on paremusjärjestus selge  nii esliigas (Paide Viking Window jäi neljandaks) kui ka Järvamaa korvpalli-meistrivõistlustel (viikingid võitsid). 

Neljast  osa võtunud võistkonnast oli kindlalt parim Paide Viking Window, kes võitis kõik mängud ja mängis koosseisus Sander Viilup, Tõnis Tõnström, Margus Taada, Martin Kivimäe ja Veiko Natus. 

Teise koha sai väikese üllatusena meeskond KK7 Juunior, kus mängisid U14 poisid (Tommy Tristan Jakobson, Hardi Martjak ja Cevin Liivat koos treenerite Erjo Parise ja Viljar Pennertiga). 

Viskevõistluse «Teemantkäsi 2018» võitis Tõnis Tõnström 16 punktiga Sander Viilupi ees, kes sai punkti vähem.

Alarühmas küll kaotati kindlalt KK7 põhivõistkonnale 7:20, kuid poolfinaalis suudeti viimase sekundi tabava kolmepunktiviskega võtta 20:17 üllatusvõit.

 Kolmanda koha sai KK7 (Karl Kase, Tõnis Berg, Sten Perillus, Robin Kirss, Heinar Sotnik) ja neljas oli Järva-Jaani gümnaasium. 

Võistkondi tuli kohale oodatust vähem, sest mitmel võistkonnal oli suur osa koosseisust seotud õppusega «Siil» ja muude kevadiste toimetustega. 

Viskevõistluse «Teemantkäsi 2018» võitis Tõnis Tõnström 16 punktiga Sander Viilupi ees, kes sai punkti vähem.

Välkturniir oli esimest korda aastal 1996. 

Nüüd kolivad korvpallurid õue ja hakkavad valmistuma suvisteks tänavakorvpalli etappideks. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles