Kisub kuivaks? Päästjate viimased päevad on kulgenud kulupõlenguid kustutades

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kulupõleng Rocca al Mares.
Kulupõleng Rocca al Mares. Foto: Eero Vabamägi

20.05 kell 14:29 sai Häirekeskus teate Türi vallas, Kolu külas toimuvast kulupõlengust. Päästjate sündmuspaigale jõudes põles kulu ning maanteeäärne võsastik. Päästjad lokaliseerisid tulekahju.

 

20.05 kell 9:57 teatati Häirekeskusele põlengust Türi linnas Sõpruse tänavas. Põlesid kaks kõrvuti asetsevat kuuri ja väikebuss. Päästjad hoidsid ära tule leviku elumajadele ning lokaliseerisid tulekahju kell 10:39.

21.05. kell 14:32 teatati põlengust Paide linnas, Nurmsi külas, kus metsaäärsete raietööde käigus oli süttinud väikeses ulatuses prahti. Päästjad kustutasid prahipõlengu kell 15:28.

Möödunud ööpäeval reageerisid päästjad mitmele kulupõlengule ja lõkkele. Palume elanikel looduses lahtise tulega olla äärmiselt ettevaatlik, sest valitseb suur tuleoht ning väiksemasti sädemest võib alguse saada hävitavate tagajärgede põleng. Vaata Riigi Ilmateenistuse tuleohukaarti!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles