Kihlis peetud krossil võidutses Harri Kullas

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihli motokross
Kihli motokross Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval sõideti Türi lähistel asuvas Kihli motokeskuses motokrossi TOP200 karikavõistluste kolmas etapp, kus kiireimas MX Open A klassis võttis võidu hooaja esimese võistluse Eestis pidanud Harri Kullas, kirjutab msport.ee.

 

Laupäeval sõideti Türi lähistel asuvas Kihli motokeskuses motokrossi TOP200 karikavõistluste kolmas etapp, kus kiireimas MX Open A klassis võttis võidu hooaja esimese võistluse Eestis pidanud Harri Kullas, kirjutab msport.ee.

MX Open A klassis, millele peetakse TOP200 sarjast eraldi karikavõistlust, olid Türil võistlemas mitmed kiired sõitjad naaberriikidest ning ka tänavu enamjaolt välismaa sarjades osalevad Harri Kullas (Husqvarna, Pärnu MC), Gert Krestinov (Honda, Motoextreme) ja Erki Kahro (KTM, SJT Kahro Racing). Ajasõidus näitas kiireimat ringiaega Krestinov, kellele järgnesid Kahro ja Kullas.

Esimeses finaalsõidus asus liidriks Krestinov, kuid Kullas pääses temast peagi mööda ning kasvatas vaikselt järgnevatega vahet ning võttis lõpuks kindla võidu. Krestinov sõitis enamus sõidust turvaliselt teisel kohal ja lõpetas sõidu Kahro ees teisena.

Kahe sõidu kokkuvõttes võitis etapi Kullas (50 punkti), kellele järgnesid Kahro (42 p) ja Mägi (38 p).

Teist sõitu juhtis mitu ringi avasõidu neljas Indrek Mägi (Kawasaki, Mägi Racing), kuid siis möödusid temast nii Krestinov kui Kullas. Kui mõni ring enne lõppu Krestinovi tsikkel töölepingu lõpetas, oli taas Kullase käes kord esimesena sõita ning seda siis taas võiduka lõpuni. Teisena ületas lõpujoone Kahro ja kolmandana Mägi.

Kahe sõidu kokkuvõttes võitis etapi Kullas (50 punkti), kellele järgnesid Kahro (42 p) ja Mägi (38 p).

MX Open A karikavõistluseid juhib Türil sõidud 5. ja 4. kohal lõpetanud ning kokku neljas olnud Jan Jakobson (Kawasaki, Sõmerpalu MK) 155 punktiga. Talle järgnevad Mägi (139 p) ja Türil 11. koha saanud Aron Lenzius (Husqvarna, Äksi MK, 102 p).

TOP200 järgmine etapp sõidetakse 23. juunil Aravete krossirajal.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles