Ujumisliit loob e-õppevahendid ujuma õppimiseks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ujumine. Foto on illustreeriv.
Ujumine. Foto on illustreeriv. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti ujumisliit ning haridus- ja teadusministeerium allkirjastasid ujumise algõpetuse e-õppematerjalide loomise lepingu. Valmiv digiõppematerjali komplekt ja juhendmaterjal annavad head eeldused ujumistunde läbi viia ja ujumisoskust omandada.

Haridus- ja teadusministeeriumi üldharidusosakonna asejuhataja Pille Libliku sõnul toetavad õppematerjalid põhikooli riiklikus õppekavas kehtestatud ujumise  tulemuste saavutamist.

“E-õppematerjalide abil saavad õpetajad  õpet visualiseerida ja kooli ujumistunde tõhusamalt sisustada, et  õpilased saaksid hiljemalt kolmanda klassi lõpuks omandada ujumisoskuse,” lausus Liblik.

Haridus- ja teadusministeerium ning Euroopa Sotsiaalfond rahastavad õppematerjalide tootmist digipöörde programmi rahast.

Haridus- ja teadusministeeriumi üldharidusosakonna asejuhataja Pille Libliku sõnul toetavad õppematerjalid põhikooli riiklikus õppekavas kehtestatud ujumise tulemuste saavutamist.

E-õppevahendite loomist korraldab Eesti ujumisliidu ujumise algõpetuse projektijuht Helen Link, kes on ujumisliidus alates 2013. aastast juhtinud ujumise algõpetuse ja kooliujumise edendusega seotud tegevusi. Loe edasi siit!

Nimetatud metoodika on Eestis laiaulatuslikult kasutusel ja selle kohta leiab lisainfot www.kooliujumine.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles