Pubi peremees hakkab autodele kiirremonti tegema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dracula pubi peremees Raivo Matsina teab öelda, et sellist tööpinki madala profiiliga rehvide vahetuseks teistel autoremonditöökodadel pole.
Dracula pubi peremees Raivo Matsina teab öelda, et sellist tööpinki madala profiiliga rehvide vahetuseks teistel autoremonditöökodadel pole. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Dracula pubi peremees Raivo Matsina sisustas pubi tagahoovis tühjalt seisnud garaaži EASi toetuse abil nüüdisaegsete seadmetega ja hakkab erinevalt teistest pakkuma autoremonti elavas järjekorras.

Mõte lisaks toitlustusele autoremondiga tegelema hakata sündis Matsina ütlust mööda otsesest vajadusest. «Praegu on olukord nii, et helistad kuskile autoremonditöökotta ja sulle pakutakse aega kolme päeva pärast,» lausus ta.

Matsina äriidee seisneb selles, et remondiaegu ta ette kirja ei pane ja töö käib elava järjekorra alusel. «Kui inimene tuleb ja on hädas, võtame tema auto kohe ette,» lubas ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles