Paidelased kiidavad Treegeri saiakesi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigi Kaasiku ja teiste Treegeri kohviku kondiitrite küpsetatud suus sulavaid saiakesi pidasid paidelased parimaks kohalikuks tooteks.
Aigi Kaasiku ja teiste Treegeri kohviku kondiitrite küpsetatud suus sulavaid saiakesi pidasid paidelased parimaks kohalikuks tooteks. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Oma juubeliaastal soovis Paide linn tunnustada kohalikke ettevõtjaid ja edastada neile linnarahva tänu. Et kandidaate esitati omajagu, tahab linnavalitsus korraldada ettevõtluskonkurssi ka edaspidi.

Eile tunnustas Paide linnavalitsus linna 720. aasta juubeli aktusel ka parimaid ettevõtjaid ja tööandjaid, linlaste lemmiktoodete tootjaid ja kõrge teeninduskultuuri näitajaid.
Paide parima tööandja tunnustuse võttis vastu kultuurimajas tegutseva Treegeri kohviku juhataja Tiia Paosalu. Ettevõte jäi hindajatele silma eriti oma ühisürituste ja koolitustega. «Kohviku töötajad käisid koos ekskursioonidel, külas maakonna turismiettevõtetel, erialamessidel Helsingis, Tallinnas ja Riias, kord kuus tähistavad nad sünnipäevi ja degusteerivad uusi tooteid,» põhjendas hindamiskomisjoni liige, ettevõtlusspetsialist Rita Laanetu valikut.
Kohviku töötajatel oli eile põhjust kahekordselt rõõmustada: kohalike inimeste hinnangul valmivad linna parimad tooted just nimelt Treegeri kohvikus.
Oma ankeetides olid esitajad märkinud, et Treegeri kohviku kondiitritooted, eriti saiakesed, viivad keele alla, on alati värsked, maitsevad ülihästi ja lausa sulavad suus. Esile tõsteti ka kohviku omanäolisi torte.

TEAVE

Konkursile tunnustamiseks esitatud ettevõtted:
Treegeri Kohvik, Tafrix, Kuma, Rüütli Käsitöökoda, Dipollo (Pizzakiosk), Ivar Aviku kingsepatöökoda, EMT Paide esindus, Valentina Vainu kohvik, Lumme Äri (Lipi-Lapi kauplus), Reval Kondiitri kohvik, Svetlana Vill Marica ilustuudiost, juuksurisalong Mona Liisa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles