Järvamaa keskerakondlased kinnitasid erakonna esimehe kandidaadi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas Koeru keskkoolis.
Jüri Ratas Koeru keskkoolis. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Keskerakonna Järvamaa piirkond avaldas eile esimesena esimehe kandidaadi eelistuse Pärnus oktoobril toimuvaks kongressiks.

Järvamaa piirkonna juhatus otsustas esitada erakonna esimehe kandidaadiks erakonna praeguse praeguse juhi, peaministri Jüri Ratase.

Järvamaa piirkonna juht, riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Kersti Sarapuu ütles, et Ratas on esimehena ja peaministrina näidanud üles head ja kaasavat juhtimisoskust, töötahet ning tohutut energiat. Sarapuu sõnul on Ratase juhtimisel erakonna liikmeskond tõusuteel, võideti kohalike omavalitsuste valimised ning riigikogu valimistele minnakse vastu selge favoriidina.

Järva piirkonna erakonna juhatuse liikmekandidaatideks on Kersti Sarapuu, Anneli Ott, Taavi Aas, Kadri Simson, Aadu Must, Jaanus Karilaid, Jaak Aab, Mailis Reps ja Siret Kotka-Repinski. Revisjonikomisjoni liikmekandidaadiks esitati Aivo Toomistu ning aukohtu liikmeks Mart Mäemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles