Võrus peetakse U18 vanuse Balti meistrivõistlusi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmikhüpe.
Kolmikhüpe. Foto: Margus Ansu

2. ja 3. augustil on Võru staadionil U18 vanuseklassi Balti riikide meistrivõistlused, kus Eestit esindab 48liikmeline koondis. Meistrid selguvad 19 alal nii noormeeste kui neidude arvestuses.

 

200 meetri jooksus tuleb Eesti eest starti eelmisel nädalavahetusel täiskasvanute Eesti meistrivõistlustel end pronksile jooksnud Ken-Mark Minkovski. Minkovski uuendas juuli alguses Ungaris Györis olnud U18 EMil koguni kahel korral Eesti 200 meetri rekordit.

Noormeeste teivashüppes teeb kaasa Eerik Haamer, kes sai täiskasvanute Eesti meistrivõistlustel samuti pronksi. Lisaks võitis Haamer pronksmedali U18 EMil, kus ta hüppas Eesti rekordiks 5.10.

Neidude teivashüppes on stardis Marleen Mülla, kel on samuti selja taga edukas oma vanuseklassi EM, kus ta tulemusega 3.90 tuli seitsmendaks.

U18 vanuseklassi vasaraheite Eesti rekordi kahel korral oma nimele kirjutanud Annika Emily Kelly teeb Võrus kaasa nii vasarahaietes kui ka kettaheites. Tema tuli Györi EMil vasaraheites üheksandaks.

Neidude odaviskes esindab Eestit Gedly Tugi, kes tuli Györis pronksile 55.28ga, mis samuti tähistab U18 klassis Eesti rekordit.

U18 vanusklassis vasaraheite Eesti rekordi kahel korral oma nimele kirjutanud Annika Emily Kelly teeb Võrus kaasa nii vasarahaietes kui ka kettaheites. Tema tuli Györi EMil vasaraheites üheksandaks.

Oma vanuseklassi EMi kogemus on sellest suvest veel mitmel Balti meistrivõistlustel osaleval noorel kergejõustiklasel, mis lubab oodata  häid tulemusi. Teiste seas esindab Eestit kolmikhüppes ka kergejõustikuklubi Järvala sportlane Maria-Eliisabet Avamere.

Eelmisel aasta tuli Eesti koondis U18 vanuseklassi Balti meistrivõistlustel esimeseks. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles