Väätsa prügila sai uue juhi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa prügila
Väätsa prügila Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Väätsa prügila juhiks valiti Arctic Finland House'i tootmisjuht Alvar Jullinen.

Väätsa Prügila nõukogu esimees Rait Pihelgas ütles, et juhi kohale kandideeris 15 inimest. "Mul on hea meel, et konkurss osutus väga tugevaks. Soovin Alvarile uue juhina palju edu ning elame kaasa tema tegemistele. Alvari silmis on sära ja tugev tahe ning kinnitan, et uuel juhil on uusi väljundeid ja kaasavaid ideid, mis tagavad Väätsa Prügila jätkusuutlikkuse," lausus Pihelgas.
Alvar Jullinen sõnas, et tema esimene eesmärk uues ametikohas on tutvuda põhjalikult ettevõttega ning alustada koos meeskonnaga uue strateegia väljatöötamist.

Täpsemaid kommentaare tulevase töö kohta ei soovinud Jullinen veel jagada.


Prügila juhatus oli varem kaheliikmeline. Nõukogu otsustas, et ettevõtte juhtimisega saab hakkama ka üks inimene.

Juhatuse liikme Kalev Auna töö lõppes oktoobris, juhatuse teine liige, Aivar Lõhmus, täidab kohuseid kuni uue juhi ametisse asumiseni.

Järva Teataja on varem kirjutanud, et juhatuse seniste liikmete jätkamine tekitas kohalike poliitikute vahel pingeid.

Osa omavalitsujuhte polnud nõus kahe mehe lepingut pikendama, sest pidasid neid vastutavaks kevadel lahvatanud skandaali eest, kui tuli avalikuks, et ettevõte soovib müüa vara Ragn-Sellsile ilma avaliku konkursita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles