Vastne kogukonnajuht kutsus inimesed kokku

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Paide linnameeskond Facebook

Päiksepaisteline karge talveilm tõi pühapäeval Paide linnameeskonna mõttetalgutele Wabalinna majja meeldivalt palju huvilisi.

 

Üheskoos arutades saadi juurde häid mõtteid, mida algava hooaja eel klubi kodumängudel veelgi paremini teha ja kuidas kogukond saab sellele kaasa aidata.

Vabatahtlike grupiga saab liituda siin!

Kogukonnajuht Arto Saar: „Mul on väga hea meel kuuluda Paide linnameeskonna perre, kus on juba ootamas väga palju toredaid ja hakkajaid inimesi, kes on valmis panustama rohkem kui neilt oodatakse ning on seda ka varem teinud. Üheskoos toimetades suudame olla oma meeskonnale toeks ning anda neile lisajõudu, mida neil suurte linnade tiimidega kindlasti vaja läheb. Kutsun kõiki, kes soovivad olla sel aastal Paide linnameeskonna imelise hooaja kaasautoriteks, endast märku andma kas otse ühendust võttes või liitudes Facebooki grupiga „Paide LM vabatahtlikud“. Vabatahtlike panus tuleb alati topeltkoguses energia ja tunnustusena tagasi, nii et võitjad on kõik!“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles