Renoveeritavast majast kolib välja viimanegi rentnik

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu veel juhatavad Türil Wiedemanni 1 asuva maja fassaadil olevad sildid, et selles tegutseb mitu ettevõtet, ent Türi vallavalitsuse majandusosakonna juhi Urmas Kupu sõnul on enamik neist nüüdseks majast välja kolinud, et teha ruumi sinna rajatavatele üürikorteritele.
Praegu veel juhatavad Türil Wiedemanni 1 asuva maja fassaadil olevad sildid, et selles tegutseb mitu ettevõtet, ent Türi vallavalitsuse majandusosakonna juhi Urmas Kupu sõnul on enamik neist nüüdseks majast välja kolinud, et teha ruumi sinna rajatavatele üürikorteritele. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järgmisel nädalal, 14. ja 15. veebruaril on Türi Halduse kontori uksed Wiedemanni 1 majas suletud, sest ettevõte kolib uuele aadressile.

Ettevõte kolib endise kolledžihoone (Viljandi 13b) teisele korrusele ning hakkab inimesi seal vastu võtma alates 18. veebruarist. Samasse majja seavad end kevadel sisse ka Türi põhikooli IV-V klassid ning sügisel lisandub  sotsiaalkindlustusameti esindus.

Eelmisel kevadel sai Türi vald KredExilt 418 000 eurot toetust, et ehitada Türil Wiedemanni tänava ääres asuv elamu-büroohoone ümber üürielamuks. Selle katseprojektiga toetab riik Türi kõrval ligi 2,85 miljoni euroga eluasemeprobleemide lahendamist veel mitmes omavalitsuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles