Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* Ülestõusmispühade-eelse nädala alguses said Koeru lasteaed Päikeseratas, Koeru keskkool ja Koeru perekodu toreda kingituse: OÜ Äntu Mõis kinkis neile 720 mahemuna. Koeru lasteaia Päikeseratas direktor Anu Kangur ütles, et päris ootamatult see õrnemat sorti kingikoorem majja ei saabunud, sest enne uuris OÜ Äntu Mõisa juhatuse liige Lauri Bobrovski, mida lasteaiapere niisugusest plaanist arvab.
Loomulikult oldi pakkumisega nõus, seda enam, et munadepühad on kohe ukse ees ja selline väärt kraam juba lasteaia kööki seisma ei jää.
 
* Kui arvate, et Soomest saabuv humanitaarabi on jäänud 1990ndatesse, siis eskite rängalt. Ka praegu, kui statistika järgi peaks keskmine järvalane teenima kuus üle tuhande euro, vajame me põhjanaabrite tuge. Teisipäeva ennelõunal saabus Järva-Madise kiriku juurde suur veoauto, koormas kasutatud rõivad ja muud igapäevaeluks tarvilik. Kiriku riideaita laaditi maha 700 suurt kotti rõivaid, 60 kasti kodukaupa ning eakate ja puudega inimestele mõeldud abivahendeid.
 
* Mitme aasta eest välja hõigatud Paide linna uue esindusstaadioni ehitus pole enam kauge ja kättesaamatu unistus, vaid töö selle nimel vaikselt käib. Praeguste lootuste järgi võiks ehitus alata tuleval aastal. Esmaspäeval istusid ühise laua taga Paide linnameeskonna jalgpalliklubi esindajad, linnajuhid ja spordikeskuse juhid, et veel detailplaneeringus täpsustusi teha.
 
* Märtsi algul Paides päästetud nahkhiir sai paar nädalat hiljem Eesti metsloomaühingu Järvamaa piirkonna juhi Virge Võsujala juures endale seltsilise. Nüüd ootab kaks nahkhiirepreilit kannatamatult püsivat sooja ilma, et pääseda vabadusse.
 
* Need noored, kes suveks töist lisategevust otsivad ja nii pisukest taskuraha teenida tahavad, saavad end juba õpilasmalevasse kirja panna. Malevasuvi läheb lahti juunis nii Paide linnas kui ka Järva ja Türi vallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles