Jalgpallurid tegid platsil taaskord ajalugu

Kuido Saarpuu
Copy
Paide linnameeskond III võidutses liigavõitjate finaalis
Paide linnameeskond III võidutses liigavõitjate finaalis Foto: Liisi Troska/jalgpall.ee

Eesti jalgpalli meistrivõistlustel teise liiga lõuna/lääne piirkonna võitja- Paide linnameeskond III läks eile liigavõitjate finaalis vastamisi põhi/ida piirkonna võitja FCI Tallinnaga.

Sportland Arenal peetud ja ääretult pingeliselt toimunud kohtumise normaalaeg sai läbi 1:1 viigiseisul, kuid penaltitega 6:5 võttis võidu ja tuli teise liiga võitjaks Paide linnameeskond III.

Linnameeskond III on jalgpallis tegusid teinud aastaid, nii meistri- kui karikavõistlustel.

Järva Teataja on meeskonnast kirjutanud, et nad on ehitusinsenerid, advokaadid, IT-spetsialistid, logistikud, tudengid, ettevõtjad, kvaliteedispetsialistid, autoelektrikud, suurkliendihaldurid ja personaaltreenerid.

Nad on mehed meie endi seast, keda ühendab soov lüüa väravaid. Mis viga neid lüüa, kui jalgpalluri staaži on keskmiselt 15 ja peale aastat.

Peaaegu pooltel neist seondub legendaarne Viktor Mets jalgpallitreeneri võrdkujuga. Neist osal oli suur roll selles, et Paide linnameeskond mängib praegu Premiumi liigas.

Nad mäletavad hästi, kui talvised olid olud 2008. aasta hilissügisel üleminekumängudel Pärnu Vaprusega. Nüüd on nad jälle koos, veidi vanemana, et koolide, tööde ja perede kõrvalt jalgpallimängu nautida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles