Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

* Vahetult enne pühi lõppes kandidaatide esitamine konkursile «Järvamaa aasta tegu 2019». Nüüd kuulutavad Järvamaa omavalitsuste liit ja Järva Teataja välja rahvahääletuse, kus te kõik saate valida välja enda meelest tänavu maakonnale olulise ja erilise teo.

* Nagu mõni teine omavalitsus, kutsus ka Paide linnavalitsus 15. detsembrini tänavu esimest korda linlasi toetama suurt aastavahetuse ilutulestikku. Lubati, et kõik toetajad märgitakse ära Paide Linnalehes ja teistes linna infokanalites. Paraku kukkus aktsioon läbi. Paide linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Maarit Nõmm selgitas, et kuigi eesmärk oli kogukonda kaasata, siis sellisel moel rahakogumine ei toimi, pigem tekitas linlastes pahameelt. «Vahepeal oli keegi naljanina kandnud ilutulestiku toetuseks linnavalitsuse kontodele ühe sendi ja ilmselt näitas, mida ta sellisest asjast arvab,» ütles Nõmm.

* Terviseamet andis teada, et jaanuaris on ilmselt oodata gripi­puhangut. Sama meelt on ka Järvamaa perearstid, kelle andmetel on praegu grippi haigestunuid vähe, aga kui lapsed jälle kooli ja lasteaeda lähevad ning täiskasvanud tavapärase koormusega tööle naasevad, hakkab viirus hoogsamalt levima.

* «Kolm nädalat tagasi käiku antud Riisipere–Turba raudteelõik on Eesti riigi taasiseseisvusaja esimene ja meie tegime selle,» ei varja Türil asuva raudtee ehitus- ja remondiettevõtte GoTrack juhatuse liige Kalvi Pukka rahulolu. Pukka täpsustab, et uusi raudteid on pandud maha sadamates ja kümne aasta eest ehitas Eesti Raudtee välja Koidulasse uue raudteejaama, kuid avalikus kasutuses olevaid uusi liine viimase ligi 30 aasta jooksul maha pandud pole.

* Paide linna spordijuhi hinnangul kujunes lõppev spordiaasta igati huvitavaks. Nii oli ka naaberomavalitsuses Türi vallas. Järva Teataja viimasel spordiküljel saavadki esmalt sõna Paide ja Türi spordielu eestvedaja, aga järgmisel korral Järva valla ja Järvamaa spordiliidu esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles