Paide linnameeskond alustab fännide jaoks autokinos

Kuido Saarpuu
Copy
Tartu. Eesti.15MAY20-
Elektriteatri autokino ERMi parklas.
Foto: KRISTJAN TEEDEMA/TARTU POSTIMEES
Tartu. Eesti.15MAY20- Elektriteatri autokino ERMi parklas. Foto: KRISTJAN TEEDEMA/TARTU POSTIMEES Foto: Kristjan Teedema

Täna naaseb jalgpalli Premium liiga pausilt ja peetakse kolm esimest mängu. Esimeste hulgas jooksevad platsile ka Paide linnameeskonna mängijad.

 

Teisipäeval kell 19.30 võõrustab Paide linnameeskond koduväljakul Viljandi JK Tulevikku. Laupäeval kell 13 algab samas mäng FC Kuressaarega.

Paide linnameeskonna kogukonnajuht Arto Saar toonitas, et esimesed mängud jäävad kinniste väravate taha, mis tähendab, et ühtegi pöidlahoidjat ei tohi staadionile lubada.

Saar palus tulihingelistel fännidel mitte tulla ka aia taha kaasa elama, vaid jälgida esimesi mänge interneti vahendusel. Teisipäevasest mängust näeb otsepilti Soccernet.ee lehel.

Saar sõnas, et teisipäeval korraldatakse Paides ka esimene jalgpalli vaatamise nii-öelda autokino.

Ta täpsustas, et autokino saab näha äärelinnas Pärnu 137 õppesõiduplatsil. Skeemi järgi mahub sinna 50-60 autot. Vaatamiseks sobiliku mõõtmetes 3 × 5 meetrit leedekraani panevad püsti meelelahutusäris tuntud Järvamaa kaksikvennad Veigo ja Virgo Kaaret. «Esimene kord on autokino tasuta ja vaatame, kas inimestel huvi on,» ütles Saar. «Küsime tulijatelt ka tagasisidet, et edasisi plaane teha.»

AUTOKINO REEGLID

Teisi autosid kinni parkida ei tohi ja tuleb kasutada tähistatud parkimiskohti.

Autos võib olla maksimaalselt kahekesi, välja arvatud perekonnad.

Autost väljuda mängu jooksul ei tohi ja kõik vajalikud asjatoimetused tuleks teha enne või pärast mängu.

Platsile jäetakse piisavalt manööverdamisruumi, et vajadusel saab seansilt lahkuda teisi häirimata

Kõrgematel autodel (nt maasturid) palutakse parkida taha poole.

Parkimise ajal tuleb mootor ja auto välised tuled välja lülitada. Mootori võib sisse lülitada ainult vajadusel ja lühiajaliselt.

Külastajatel, kes tunnevad ennast haiglaselt või kes on puutunud kokku mõne haigussümptomitega inimesega, palutakse autokino mitte külastada.

Pärast seanssi, palume territooriumilt koheselt väljuda.

Pealtvaatajad on staadionile lubatud alates 1. juulist.

Kui tavapäraselt koosneb Premium liiga hooaeg 36 voorust, siis seoses sunnitud pausiga otsustas jalgpalliliit hooaega lühendada. Kõik Premium liiga klubid kiitsid heaks uue süsteemi, mille põhjal peetakse esmalt kolm ringi (kokku 27 mängu), misjärel mängivad meeskonnad esimesest kuuenda ja seitsmendast kümnenda kohani veel ühe ringi. Lisaringi võetakse punktid kaasa. See tähendab, et esikuuik peab hooaja jooksul 32 ja teised 30 mängu.

Premium liigas on peetud ainult esimene voor, mille järel hoiab turniiritabelis esikohta Paide linnameeskond, kes oli märtsi alguses 8:1 üle JK Tallinna Kalevist. (JT)

Kontrollmängust tuli võit

Kultuuriministeeriumi nõusolekul peeti eelmisel nädalal Premium liiga klubide osavõtul neli treeningkohtumist. Paide linnameeskond sai 3:0 jagu Tallinna Legionist.

Kõik kolm väravatd löödi kaks korda 40 minutit kestnud treeningmängus teisel poolajal. Skoori avas 17aastane Kevor Palumets, kaks väravat lisas Uganda koondise ründaja Edrisa Lubega.

Peatreener Vjatšeslav Zahovaiko kaasas mängu 22 meest, mõlemal poolajal tegutses platsil erinev koosseis. (JT)

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles