Pileteid kontrollitakse nüüd kontaktivabalt

Anne Põder
Copy
Publikuteenindaja Alana Juus katsetas reedel esimest korda Paide muusika ja teatrimajas kinokülastajaid teenindades piletimüügikeskkonna Piletimaailm kontaktivaba piletikontrolli.
Publikuteenindaja Alana Juus katsetas reedel esimest korda Paide muusika ja teatrimajas kinokülastajaid teenindades piletimüügikeskkonna Piletimaailm kontaktivaba piletikontrolli. Foto: Kristiine Masso

Paide muusika- ja teatrimajas võeti reedel esmakordselt kasutusele kontaktivaba piletikontrolli süsteem. Piletite käsitsi rebimine kontrollimisel jääb nüüd ajalukku.

Paide muusika- ja teatrimaja direktor Martha-Beryl Grauberg ütles, et saaliteenindaja Alana Juus katsetas esimest korda piletimüügikeskkonna Piletimaailma kontaktivaba piletikontrolli reedestel kinoseanssidel. "Eks harjumine võtab veidi aega nii meil kui külalistel, aga esimene samm on tehtud ning esimesel korral sujus kontrollimine suuremate tõrgeteta," lausus ta.

Grauberg märkis, et edaspidi soovivad nad pileteid kontrollida ainult elektrooniliselt, et hoida füüsiline kontakt publiku ja maja töötajate vahel minimaalsena. "See on tegelikult lihtne, sest piletimüügikeskkondadel on selleks veebirakendused, mida saab kasutada tavalise nutitelefoniga. Enamikus suuremates teatrites ja kontserdimajades on kontaktivaba piletikontroll ammu kasutuses. Tore, et nüüd ka meil!" lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles