Linnameeskond saab täna teada oma euroliiga vastase

Kuido Saarpuu
Copy
Jalgpalli Premium liiga: Paide Linnameeskond - JK Tallinna Kalev (4:0)
Jalgpalli Premium liiga: Paide Linnameeskond - JK Tallinna Kalev (4:0) Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti meister FC Flora loositi UEFA Meistrite liiga avaringis vastamisi Leedu tšempioni FK Suduvaga. Kohtumine toimub 18. või 19. augustil Tallinnas A. Le Coq Arenal.

UEFA Euroopa liiga avaringi loosimine, kus saavad oma vastase teada Tallinna FCI Levadia, Nõmme Kalju FC ja Paide Linnameeskond, toimub esmaspäeval, 10. augusti kell 13 Eesti aja järgi. Euroopa liiga avaringi mäng peetakse 27. augustil.

Lisainfo!

Eile hilisõhtul selgusid need 3 meeskonda, kelle hulgast saab Paide Linnameeskond oma klubi ajaloo esimese eurosarja mängu vastase.

UEFA Euroopa liiga eelringis võib Paide kohtuda kas Budapesti Honvedi (Ungari), Vilniuse Žalgirise (Leedu) või FK Riteriaiga (Leedu).

Vastastest nimekaim ja tugevaim on kahtlemata 14-kordne Ungari meister ja 8-kordne karikavõitja Budapesti Honved, kes huvitava seigana lülitas eelmisel aastal Euroopa Liiga 1. eelringis välja just Vilniuse Žalgirise.

Žalgiris on ise 7-kodne Leedu meister ja 12-kordne karikavõitja ning jagab hetkel Leedu A-lygas esikohta koos Suduvaga, kes loositi eile FC Flora vastaseks Meistrite liiga 1. eelringis.

Kolmas võimalik variant on Leedu klubi FK Riteriai, kes kolmel viimasel aastal on teeninud Leedu meistriliigas kolmanda koha. Tänavu on meeskond alustanud A-lygat aga kahvatult ning on 14 vooru järel viimasel kuuendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles