Meico Vettik võistles Itaalias

Kuido Saarpuu
Copy
Meico Vettik
Meico Vettik Foto: Kuido Saarpuu

Itaalias Faenza krossirajal jätkusid motokrossi maailmameistrivõistlused. EMX 125 klassis teenis Meico Vettik (KTM) etapi kokkuvõttes 12. koha.

Msport.ee kirjutab, et EMX 125 klassi kvalifikatsioonis suutis Meico Vettik välja sõita korraliku üheteistkümnendana ringiaja. Esimese sõidu start oli tal aga keskpärane ja avaringilt tulles oli Meico neljakümne sõitja seas 16. kohal. Parimal hetkel tõusis Meico k13. kohale, kuid mitu sõiduviga ei lubanud ikkagi esikümne kohtade eest võidelda ja Vettik pidi lõpuks leppima alles 18. kohaga.

Teises sõidus ei tulnud Vettikul start üldse välja avakurvi järel oli 30. koha piirimail. See mis aga edasi juhtuma hakkas, tegi iga Eesti krossifänni õnnelikuks. Vettik hakkas iga ring kohta parandama ja ta suutis pidevalt sõita sama kiiresti või isegi kiiremini kui liidrikohal sõitvad sõitjad. Kui sõidetud oli pool sõitu tõusis Vettik juba koguni 10. kohale. Kuid võhma jätkus tal veel ka sõidu lõppu ning veel mitmest konkurendist mööda sõitnud Vettik lõpetas lõpuks väga heal kuuendal kohal.

Etapi kokkuvõttes tuli Vettik 18 punktiga 12. kohale. Sarja kokkuvõttes on Vettik hetkel 49 punktiga viiendal kohal. (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles