Linnameeskond sihib liigatabelis teist kohta

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Jalgpall. Pilt on illustreeriv.
Jalgpall. Pilt on illustreeriv. Foto: Simon Cooper/PA

Koduses jalgpalli meistriliigas jätkuvad tugevaimad omavahelisi mänge. Tallinna FCI Levadiale sõidab ttäna külla Paide Linnemeeskond. Kohtumisele saab kaasa elada ETV2 ja ERR-i spordiportaali vahendusel alates kella 14.50-st.

Viimati kohtusid meeskonnad oktoobri alguses, kui Paide Linnameeskond alistas kodus pealinna klubi tulemusega 1:0. Juulis peetud kohtumises jäi samuti Paide peale, kui väravaterohkes mängus löödi Levadia kahe vastu neli väravat. Maikuus oli omakorda parem Levadia, kes sai kodus jagu Paidest 4:1.

Liigatabelis hoiab Paide Linnameeskond 60 punktiga teist kohta. Tallinna FC Flora on 71 silmaga esimesel ning Tallinna FCI Levadia 53 punktiga kolmandal kohal. Nõmme Kalju on 49 kogutud silmaga neljas.

Mängueelses kommentaaris ütles Levadia treener treener Vladimir Vassiljev, et pühapäevane mäng Paide Linnameeskonnaga on Levadia jaoks ülimalt tähtis. "Võiduga jõuaksime hõbemedalitele juba päris lähedale ning see paneks omakorda Paide stressiolukorda. Paide Linnameeskond on meid kahes viimases omavahelises mängus võitnud ja loomulikult tahame tõestada, et oleme parem meeskond, seega anname endast võidu nimel maksimumi."

Linnameeskonna mängija Deabeas aga sõnas, et pühapäevane mäng on väga tähtis. "Oleme treeningutel kõvasti vaeva näinud ning soovime lõpetada hooaja teise kohaga," avaldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles