Vaata, kus kohas saab Järvamaal sularaha välja võtta

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Sularaha väljavõtuks kontolt on mitu võimalust. Teenust pakutakse maakonnaski mitmekümnes kohas, ainult et selle eest tuleb kohati maksta kuni 1,5 protsenti summast.
 

Kõige lihtsam ja tasuta viis pangakontolt raha kätte saada on sularahaautomaat. Neid on Järvamaal 16: Swedbankil kaheksa, SEB-il seitse ning Nordea ja Sampo pangal kahe peale üks.


Kõige rohkem, see on seitse automaati asub maakonna keskuses Paides. Türil on neid neli. Peale nende on veel üks Aravetel, Koerus, Imaveres, Järva-Jaanis ja Mäos.
Ääremaa kauplusest pole sularaha küsitud kordagi
Sularahaautomaat asub ka Swedbanki pangabussis, mis külastab Järvamaal Roosna-Allikut, Kabalat ja Amblat.


SEB postipank pakub Järvamaal võimalust sooritada pangatehinguid kümnes postkontoris. Teiste teenuste kõrval saab sealt ka raha välja võtta, kuid tuleb arvestada, et teenustasu on 0,4 protsenti summast ja mitte vähem kui 1,92 eurot.


Kõige laiem sularaha väljavõtu võrgustik on maakonnas Järva tarbijate ühistu kauplused, kus äsja turule tulnud Säästukaart Pluss seda tehingut kaupluses teha võimaldab. Siingi tuleb arvestada teenustasuga, mis on 1,5 protsenti ja kõige vähem üks euro.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles