Pipi-Liis Siemann: olen alati arvanud, et valija mõtleb ise

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Intervjuud kokku leppides sai Pipi-Liis Siemann ajakirjanikult ka koduse ülesande: küpsetada valmis riigipirukas. Siemann küpsetas neid koguni kaks - soolase ja magusa. Lisaks kaks pätsi leibagi. Küpsetamisega on ta küll sina peal, ent nendib, et ega see riigipiruka valmistamine väga lihtne olegi, tuleb ikka hoolikalt asjad läbi mõelda. Aga retsepte on ta nõus küsijatele lahkelt jagama.
Intervjuud kokku leppides sai Pipi-Liis Siemann ajakirjanikult ka koduse ülesande: küpsetada valmis riigipirukas. Siemann küpsetas neid koguni kaks - soolase ja magusa. Lisaks kaks pätsi leibagi. Küpsetamisega on ta küll sina peal, ent nendib, et ega see riigipiruka valmistamine väga lihtne olegi, tuleb ikka hoolikalt asjad läbi mõelda. Aga retsepte on ta nõus küsijatele lahkelt jagama. Foto: Dmitri Kotjuh

Kui kümme aastat Türi valda juhtinud Pipi-Liis Siemann 2021. aasta kohalike omavalitsuste valimistel 406 häält korjas ning seetõttu enam vallavanema kohta püüda ei saanud, vaid taandus volikogu liikmeks ja siirdus tööle Koeru hooldekeskusse, oli küllalt neid, kes arvasid, et ega temasugune kaua pelgalt volikogu liikme kohaga lepi. Nad ei eksinud.

Kui 2021. aasta viimasel päeval tuli avalikuks, et Pipi-Liis Siemann on otsustanud oma kauasest koduparteist Isamaast lahkuda, ja kui loetud kuud hiljem tuli avalikuks, et ta liitub Reformierakonnaga, teadsid paljud jälle öelda: nüüd on riigikokku minek! Nad ei eksinud jälle. Saagem tuttavaks: riigikogu liikme kandidaat Järva- ja Viljandimaal Pipi-Liis Siemann.

Kas 2021. aasta valimiste tulemusel nii-öelda tüüri juurest kõrvale jäämine oli suur pettumus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles