Pühapäeval toimus Mäo lähistel Tarbja tehisjärvel sarja «Järva Lumerada 2009» II etapp

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Pühapäeval toimus Mäo lähistel Tarbja tehisjärvel sarja «Järva Lumerada 2009» II etapp. Eraldi arvestust peeti neljarattaveolistele, esi- ja tagasillaveoga tänavasõiduautodele, noorte klassis ning piikrehvidega võistlusautodele.


Sarja üks korraldaja Meelis Vaarma ütles, et pühapäeval oli stardis 70 osalejat, neist enamus väljaspool Järvamaad. «Raja pikkuseks oli 3,1 kilomeetrit ning võrreldes esimese etapiga sõideti see läbi vastupidises suunas,» selgitas ta. «Sõideti kolm ringi, millest arvesse läks kaks paremat.»


Ühe tugevama järvalasena tõstis Vaarma esile Keio Rublit (pildil), kes esimesel etapil tuli kaheratteveoliste piikrehvidega autode klassis esimeseks. «Teisel etapil osales ta neljarattaveoliste tänavasõiduautode klassis ning tuli 11. kohale.»


Teise etapi kiiremad olid Helmet Palm (4WD), Jaan Palmisto (2WDesi), Kaido Kruus (2WDtaga), Siim Hiieväli (noored) ning Kaspar Koitla (2WDpiik) ning Ranno Bundsen (4WDpiik).


Lisaks peeti eraldi arvestust parima naissõitja selgitamiseks. «Kui esimesel etapi osales kaks naist, siis teisel üks,» sõnas Vaarma. «Järvalane Merit Aare võistles esisillaveoliste tänavasõiduautode klassis ning tuli seal 13. kohale.»


Sarja kolmas ja viimane etapp toimub Eesti iseseisvuspäeval 24. veebruaril Tarbja tehisjärvel algusega kell 10. Vaarma sõnul jääb rada üldjoontes samaks. «Vastavalt ilmale viime sisse väikesed muudatused ning silume ka sissesõidetud rööpaid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles